Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mijenjao progra

Vijeće odbacilo zahtjev RTL-a i može mu oduzeti koncesiju

\'21.10.2010.Zagreb, Hrvatska -   RTL Televizija, Krapinska 45.Predstavljanje redizajniranih formata informativnog i magazinskog programa RTL Televizije- Exkluziva Tabloid, Exkluziva s Tatjanom Juric,
Marko Prpić/Pixsell
18.02.2012.
u 11:55

RTL je tako ostao dosljedan sebi i nije mijenjao program, a Vijeće za elektroničke medije može ga kazniti sukladno Zakonu o elektroničkim medijima - privremenim ili trajnim oduzimanjem koncesije.

Vijeće za elektroničke medije odbacilo je zahtjev RTL-a za odgodu izricanja opomene, te je treća opomena RTL-u zbog neusklađene programske osnove s koncesijskim ugovorom uvjet za daljnje postupanje, pojašnjeno je na jučerašnjoj sjednici vijeća, doznaje Novi list.

RTL je tako ostali dosljedan sebi i nije mijenjao program, a Vijeće za elektroničke medije može ga kazniti sukladno Zakonu o elektroničkim medijima - privremenim ili trajnim oduzimanjem koncesije.

Podsjetimo, Vijeće je 22. prosinca prošle godine donijelo odluku o izricanju treće opomene RTL-u "zbog promjene programske osnove za više od 10% njezinog sadržaja bez pribavljene prethodne suglasnosti Vijeća, kako je propisano Zakonom o elektroničkim medijima". Vijeće je RTL-u dalo rok od trideset dana da svoj program uskladi s osnovom iz 2005. godine, za koju je Vijeće dalo suglasnost.

Komentara 96

OB
-obrisani-
22:04 18.02.2012.

Lapsu: \"Vijeće za elektronske medije\"

AL
AlienattacK
12:24 18.02.2012.

Daj bože da ukinu to smeće od televizije

Avatar karlo5
karlo5
17:39 18.02.2012.

razumijem vas za minuse kada je vaš domet Vikom tv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije